torstai 1. marraskuuta 2012

Kiire, aina niin kiire...

Tervehdys !

Tulin rauhoittumaan tietokoneen äärelle. Minua on kiusannut vaiva nimeltä Kiire. Se kurja ei ole jättänyt minua rauhaan, vaan on kiusannut ja ajanut minua paikasta toiseen ja hääräämään yömyöhään. No toki suurin osa kiireestä on täysin itse aiheutettua, miksi luon itselleni tiettyjä aikatauluja. Mutta kaiken kiireen keskellä olen saanut vihdoin maalattua yläkerran seinät uudella sävyllä, laittelen kuvia myöhemmin - sitten kun ei ole niin kiire :D . 

Tänä iltana pakkailin erilaisia ruuveja, hylsysarjoja, akkuporakonetta ja sen teriä, hiomapaperia, pakkelia, vatupassin, puuliimaa ja paljon paljon muita tarvikkeita. Olen huomenna lähdössä töiden jälkeen remppaamaan ja maalaamaan hyvän ystäväni uutta kotia Pietarsaareen. Koko viikonloppu menee, mutta toivottavasti tulee hyvää jälkeä ja tavarat löytävät paikkansa ja että meillä on hauskaa :) . Toivottavasti Kiire ei kovin paljon vaivaisi siellä....

Itselläni on ikävä tapa ajatella, että "kyllä se kohta helpottaa, kun saan vaan tämän valmiiksi...", mutta kun ei se mene niin. Tahdon aina ajautua siihen tilanteeseen, että minulla on hirmuinen kiire. Jopa lomallanikin tein itselleni sellaiset aikataulut, että illalla olin aivan sippi hotellihuoneessa.Ja kun kiire vaivaa,  ei kerkee treffata ystäviä eikä sukulaisia, eikä käydä lenkilläkään. Tulee valvottua myöhään ja herättyä joka aamu ennen kuutta. Väsymys painaa välillä ja silti kone käy ylikierroksilla. Tänään vein tytön kanssa hautausmaalle kynttilöitä ja senkin tein kiireessä. Se sai minut vihaiseksi.  Täytyisi opetella rauhoittumaan. Nauttimaan just tästä hetkestä, vaikka projektit olisikin levällään, eikä kotikaan just niin tiptop kuin haluaisi. Mutta kun en vaan pysty. Olisikohan siihen jotain koulua olemassa? ;) 

Mutta mikä ihaninta, nyt on marraskuu ja se tarkoittaa virallisesti sitä, että voin aloittaa laittelemaan joulukoristeita ja -valoja esille :) . Vuoden ihanin aika on juuri tämä marras-joulukuu. Pitääkin ensimmäisenä laittaa soimaan suosikki joululevyni ja kuunnella siitä yksi kipale, ihan vaan fiiliksen takia :) . 

Toivottelen teille rauhallista viikonloppua ja pyhiä.

Löysin Youtubesta Saara Aallon ja Tomi Metsäkedon esittämän Muistan Joulun. Pakko mennä kuuntelemaan heidän joulukonserttia etelään...-Tiina

1 kommentti:

  1. kiire on kyllä yksi ärsyttävimmistä seurauksista joihin minäkin saan itseni ajettua tietyn väliajoin.. :/ Toivottvasti maltat rauhoittaa mieltäsi kuitenkin pikkuhiljaa kiireettömämpään elämään :) mukavaa vikonloppua!

    VastaaPoista