sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kotiviikonloppu pitkästä aikaa

Hei,

onpas hauska ja suhteellisen rauhallinen viikonloppu takana. En koskenut maalipensseliin enkä telaan kertaakaan! .  Lauantai meni siivotessa ja lasten kanssa touhutessa ja tämä päivähän onkin mennyt isäntää hellien, kuten melkein joka talossa :) . Meillä isää muistettiin lasten tekemillä askarteluilla, Budabestin matkalahjakortilla  (ihan sisältäen paluulipunkin ;) ) , sitten  pitkän aamupalan jälkeen veimme hänet metsäretkelle jossa nautittiin gourmet-lounas, siis paistoimme makkaraa nuotiolla ja muita eväitä. :D .Illalliseksi valmistin sitten peuran filettä koskenlaskija-kastikkeella, josta tulikin erittäin herkullista.

Tässä ensiksi muutama kuva meidän olohuoneesta. Otettu siivouksen jälkeen, niin ei ole lelujakaan pitkin pöytää. Jostain syystä lapset raahaavat aina tälle arkkupöydälle legonsa ja nukkensa. Tuon arkkupöydän haluaisin muuten maalata valkoiseksi, mutta meillä on isäntä kovasti sitä vastaan. Mitä mieltä te olette? Viinilaatikko pääsi uusiokäyttöön kuusen alla. Vuorasin sen muovilla ja sitten istutin kuusen siis juurineen siihen.  Koska olemme kuuselle allergisia, niin tämä oikeasti päätyi ulos olohuoneen ikkunan taakse ja saa puvukseen valoja ja koristeita tässä kohta puoliin.


Tämän ihanan seinätekstin löysin Tarravimman sivuilta. Siellä on todella paljon valinnanvaraa tarrojen suhteen ja paljon eri kokoja. Tämän ison tekstin laitoin olkkarin seinälle. 

"Happiness is not a destination. It is a way of life."

Tässä muutama kuva meidän tänään tekemästä retkestä. 

Kodassa nuotio.Pirunpeltoa.


"Lakkaa katumasta eilistä,
kieltäydy pelkäämästä huomista
ja elä kaikessa rauhassa tätä päivää.
Heitä pois turhat murheet.
Se takuulla kannattaa."
- Tuntematon


Kaunista viikkoa teille kaikille! <3

-Tiina

2 kommenttia:

  1. ihanan näköstä..Nuo naavaset puut on aina yhtä ihania. Meillä täälläpäin niitä on paljon. Tuosta arkusta..kyllä minä maalaisin sen..sikäli, että jos siinä on tekstiä tahi jotain numeroita ni ne jättäsin kyllä näkyviin...mukavaa viikkoa!!

    VastaaPoista
  2. Hmmm....maalata vai ei, siinäpä vasta kysymys ;). Oman maalasin valkoiseksi. Mutta tuohan on makuasia. Onhan se ihan nätti tuollaisenaankin.
    Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.
    Halauksin Erica

    VastaaPoista