perjantai 19. elokuuta 2011

Vessan remontointi

Tässäpä on nyt ensimmäinen kuvasarja kotoa. Ostimme kaksi vuotta sitten asunnon ja siinä piti tehdä kaikki pinnat uusiksi. Nyt on esittelyvuorossa "tyttöjen" wc, kuten Siiri sitä ilmaisee. Alla kuva mistä lähdin liikenteeseen...


Ensimmäisenä maalasin katon valkoiseksi ja sitten käsittelin seinät Tikkurilan pastalla. Nyt en enää muista millään mikä maali tämä oli mutta se oli niin paksua että sitä ei saanut kunnolla tulemaan purkista ulos. Tämän pastan maalasin seinään telalla ja  lastalla tein kuviot seinään.


Kun seinät olivat kuivuneet, maalasin päälle kultalasyyri-maalin telalla ja lopuksi vedin kovasti lastalla jolloin tuli näkymään pastan tekemät kuviot. Tulos oli sitten tämä:


Pinnasta tuli kauniin eläväinen ja sävyltään menee pronssiin ja kultaan. Tässä vielä kokonaisuudesta kuva.Kuten kuvasta huomaa, lattialistat vielä uupuvat. Taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus että minulta tahtoo aina jäädä projekti hieman kesken kun uusi on jo aloitettu. Ehkäpä talvella sitten...

Seuraavana yritän päivitellä saunaprojektini jonka aloitin viime viikolla.  Ja postista saapuivat ihanat Laura Ashleyn tapetit, täytyy sunnuntaina viimeistään aloitella tapetointi! :)                                     Ilo tulee itsensä hyväksymisestä.
Etsi täydellistä hyväksyntää,
älä täydellistä elämää
- tuntematon -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti