maanantai 22. elokuuta 2011

Tapetointia ja ystäviä

Olipas erilainen viikonloppu, ystäväni Taru tuli lastensa kanssa kyläilemään lauantaina ja päivä meni leppoisesti jutellessa ja välillä ruokaa tehdessä. Ihanaa oli! Sunnuntaina aloitin sitten aamulla makkarin seinän tapetoinnin. Olin tilannut ihanat Laura Ashleyn tapetit ja oli aivan pakko päästä näkemään ne seinällä. :)

Meillä oli makuuhuoneessa kaikki seinät violetiksi maalatut ja halusin hieman muuttaa huoneen ilmettä tapetilla. Tapetissa on myös sitä samaa violettia mitä on myös seinissä. Violetti on  muuten oiva väri makuuhuoneeseen, alla selvennys violetista väriterapian sivuilta:

Violetti: Henkisyyden väri, joka johdattaa syvään, meditatiiviseen rauhaan. Kipua lievittävä, pään alueen vaivoja, hermoja, ja unettomuutta hoitava. Auttaa antautumaan puhtaan olemassaolon kokemukselle, jossa tietoisuus on täysin tyyni ja avara.
 7. Chakra: sijaitsee päälaella, vaikutusalueet: isot aivot, käpylisäke. Violetin lisäksi sen värejä ovat valkoinen ja kulta.

Yöpöydän virkaa meillä toimittaa vanha jakkara joka on mieheni isoisän kotoa. 


Yöpöydällä ystäväni tuomia värikkäitä asterin kukkia.

   "Menetät näkökykysi, jos näet jokaisen päivän samanlaisena.
Jokainen päivä on erilainen, jokainen päivä tuo omat ihmeensä. 
On vain kohdistettava huomio tähän ihmeeseen."
-Paulo Coelho-
2 kommenttia:

  1. Tosi hyvin sopii tapetti seinän väriin ja tuo samalla raikkaan lisän huoneeseen - tosi kiva! Ja näyttää tapetti passaavan myös kaappien oviin. Mukava idea :-) Susanna

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Pelkäsin että menee hieman liian lällyksi kaapin ovien kanssa mutta voihan ne palat ottaa sitten pois jos rupeaa kyllästyttää. :)
    -Tiina

    VastaaPoista