maanantai 21. tammikuuta 2013

No niin, nyt tässä tulee pikainen postaus pienistä hankinnoistani. Jotenkin tuntuu, että valoa ei ole tarpeeksi ja keittiöön tulevan vanhan ruokapöydän ylle halusin uudet lamput. Kävin varmaan satoja nettiliikkeitä läpi, enkä millään meinannut löytää sitä mitä halusin, kunnes näin nämä Sisustus Wanha Aliinassa . Nämä lamput olivat mielestäni todella "rumankauniit", ymmärrättekö mitä tarkoitan? Mieheni mielestä nämä ovat järkyttävät :D .  Mutta kyllä sekin niihin kohta tottuu :) . 

Luonnossa muuten paljon paremman näköiset kuin kuvissa. Laitan teille kunnon kuvat sitten kun sähkömies käy ne asentamassa kattoon ja saan vihdoin ja viimein sen vanhan pöydän tänne (se sama vanha mistä oli aiemmin postausta, nyt se on puusepällä uutta kehikkoa saamassa allensa).

Lamppu Mine

Näyttää todella raskaalta mutta tosiasiassa on kevyt ja todellakin upeampi luonnossa kuin tuossa kuvassa. Tykkään!!  Ovat hyvin rustiikkiset ja vanhan näköiset. 


Pitäkää huolta toisistanne! <3


“Don’t take tomorrow to bed with you.”
-Norman Vincent Peale-

3 kommenttia:

  1. hienolamppu. sellanen rujon kaunis.. :D

    VastaaPoista
  2. Onpa mahottoman hieno, kuvaa odottelen kun on paikoillaan.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia teille molemmille, vielä kestää jonkun aikaa ennen kuin päivitys siitä tulee. Ensi kuun lopussa ilmeisesti. Silloin pöydän pitäisi olla valmis. Tällä hetkellä maalailen ruokapöydän tuoleja. On tulossa valkoista ja ehkä harmaata pintaa.

    VastaaPoista