keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Elämäni Kingit

Hei vaan kaikille.
Vuosi on vaihtunut ja anteeksi hiljaiseloni. Minut tavoittaa parhaiten näin talvisin ladulta. :) Siis ulkoillessa menee kaikki illat, joko hiihdellen, lenkkeillen tai lasten kanssa kaukalolla ollessa. Olen talvi-ihminen ja rakastan lunta ja pikkupakkasta. Joten kaikki minun projektini ja suunnitelmani ovat tauolla tällä hetkellä. Välillä ne tulee mieleen, kun kävelen keittiiöön niin mietin, että "pitäisi kyllä maalata nuo ruokapöydän tuolit"  tai varastossa käydessäni pari lipastoa odottavat surkean näköisenä käsittelyäni. Mutta eiköhän se tästä taas jossain välissä aikaa jää niillekin. Niin ja niitä siemeniä pitäisi tilata jo kesää varten. Kohta pitäisi kylvää jo ensimmäiset viljelykset. 

Eilen oli The Kingin syntymäpäivä, Elviksen siis. Olen ollut Elvis-fani jo 8-vuotiaasta saakka. Muistan edelleen sen illan kun isäni kanssa katsottiin Elviksestä jotain dokkaria olohuoneessa ja ihastuin täysin. Hetki on jäänyt niin hyvin mieleeni, että muistan jopa silloin päälläni olleet vaatteetkin ja miltä olohuoneemme näytti. Olin hieman outo nuori, kun kaverit vuorasivat New Kids On the Blockin julisteilla seiniään , niin minä keräsin Elviksestä kuvia ja julisteita.  Eipä toista yhtä suurta artistia tule koskaan olemaan .

Tänään on sitten elämäni vielä suuremman Kingin syntymäpäivä, isäni. Isäni täyttää tänään 65 vuotta. Voisi varmaan sanoa ihan reilusti, että olen ollut oikea "isän tyttö" , muita tyttöjä kun meidän perheessä ei ole. :) Isäni ei ole vienyt minua koskaan ratsastamaan tai lukenut minulle satuja, mutta hän vei minua urheilukisoihin, nyrkkeilyharjoituksiin ja -kisoihin ja jänismetsälle =) . Tänään menemme juhlistamaan tätä hienoa päivää vanhemmilleni. 

Mitäs muuta uutta. Niin, yksi veljistäni muutti perheensä kanssa usa:han töihin. Aika hurjaa, nyt on pitkä kyläilyreissu heille. Mutta olen niin onnellinen heidän puolestaan ja ylpeä veljestäni. 

Kaikenlaisia suunnitelmia ja jänniä juttuja olisi tarkoitus tänä vuonna toteuttaa, katsotaan miten niiden kanssa käy.  

Mitä TEILLE kuuluu lukijani? Laitelkaa viestiä :) . 


 Tässä  teille yksi aivan ihana kipale, You Gave Me a Mountain , Hawaijin live-konsertista 1973,Halauksin,
Tiina

4 kommenttia:

 1. Mää sitte taas inhoon talvee.. Voisin olla sisällä vaan koko aika, ei tee lainkaan mieli lähtee pihalle. Varsinka jos on parikymmentä pakkasta.. yyh.. Mutta onneks se kevät lähestyypi! :D
  Nii.. ja sittehä meitä on kaks.. mää oon kans ollu isän tyttö ja isän kans jänismettällä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe sinua liisax... :) Mutta ei kaikkien tartteekaan tykätä talvesta :) . Kohtahan tuo kevät jo on, päivä on pidentynyt ihan huomattavasti!

   Niin, nuo jänismetsäreissut ovat jääneet hyvin mieleen :) .

   Poista
 2. Hei, hiljaiseloa täälläkin, työtä kolmessa vuorossa ja kaamos. Nyt päivät vähän jatkuneet ja ulkona paukkupakkanen -22 astetta. Ihana kuulla, että olet myös Elvis-fani, kuten myös. Omistan useita Elviksen vinyylejä, joita soittelen kun iso siivousvimma iskee päällensä. Myös minun kasvihuone odottelee kohta siemeniään. Kasvatan kylläkin siemenet sisätiloissa, kun ei ole lämmitettävä versio tuo kasvihuone. Mutta multa ja siemenet valtaa kohta kotimme kaksi kerrosta, ihanaa. Mukavaa kevään odotusta sinulle ja lukijoillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kylläpä se vetää kiireeksi ja päivän lyhyeksi kun vuorotyötä tekee ja sitten teidän seudulla tuo kaamos vielä vaikuttaa. Kohta se aurinko rupee paistamaan :) .

   Tiedätkö, minä olen kans ostanut Elviksen vinyylilevyjä nettihuutokaupoista vaikkei mulla ole edes levysoitinta!! :D Ehkä täytyy sellainen hankkia.

   Minä en ole vielä edes tilannut siemeniä, täytyy nyt tällä viikolla tehdä tilaukset siemenkauppoihin. Niin minäkin kasvatan kasvilampun alla, saas nähdä pääsenkö laittaa niitä jo kuitenkin aikaisemmin ulos kuin aikaisempina vuosina, kun on tuo kasvihuone.

   Ihanaa kevään odotusta myös sinne pohjoiseen! :)

   Poista