tiistai 26. heinäkuuta 2011

Lomailua ja pyykinpesua

Olimme perheen kanssa Kalajoella anopin asuntovaunulla lomailemassa muutaman yön. Mukavaa oli ja onhan se meri aivan mahtava. Varsinkin auringonlaskut ovat upeita. Uimme ja rentouduimme ja sadepäivinä kiertelimme kirpputoreja. Eräänä sadepäivänä ajoimme keskustaan ja sieltä Plassiin. Siellä on aivan mahtavia vanhoja puutaloja. Siellä oli myös aivan ihana Kahvila Siiri ja meidän pikku Siiri oli aivan onnessaan kun pääsi samannimiseen kahvilaan. Kahvila oli tehty vanhaan hirsiseen rakennukseen, todella viehättävä ja herkulliset leivonnaiset oli leivottu itse. Tunnelma oli loistava! Tässäpä muutama kuva kahvilasta.

Reissun jälkeen pyykkiä oli tietenkin pestävä ja meidän kotimme sijaitsee niin lähellä mökkiämme että käymme siellä pesemässä pyykit. Mutta kun kone oli varattu ja pyykkiä riitti niin päätin kokeilla perinteistä pyykinpesutapaa ja kyllähän ne puhtaaksi tuli ihan perinteisellä tavalla ja aidolla mäntysuopasaippuallakin! Täytyy pestä useamminkin, nopeampaa se oli kuin pesukoneella!


 

Ja puhdas pyykki narulla. Nämä vanhanaikaset pyykkipojat ovat muuten parempia kuin nykyiset. Vaikka olisi millainen kova tuuli tahansa niin nämä ei anna periksi. Kyseiset pyykkipojat olen ostanut nettiputiikki Quoriosasta.
Ja sitten loppuun päivän pläjäys, tämä aforismi sopii minun ajatusmaailmaani täydellisesti :) :


 Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen
voi tehdä jotakin; ja jos jokainen tekee jotakin,
tulee kaikki tehdyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti