torstai 5. heinäkuuta 2012

Mökin sisustus osa 1

Kyllä on lomalaista ilmat hellineet! Vedessä ollaan polskuteltu jatkuvasti, varsinkin lapset. Kanat ollaan päästetty pihalle jaloittelemaan aina aamusta ja aika hauskoja otuksia ovat, tulevat perässä vaikka terassille saakka!

Kaarlo, Pihka, Helmi, Kaisla ja Varpu.
Kaarlo komeana.


 Tässä teille nyt  muutama kuva mökkimme sisustuksesta. Monta kuvaa kun eihän näin iso "huvila" parilla kuvalla selviä kenellekään ;) .


 Tässä kuva kartanomme länsisiivestä, olohuoneestamme...

 Tämä kuvaa täydellisesti meidän perhe-elämää ;) . Tässä kuva suuresta ruokailuhuoneestamme, jota käytämme muulloin kuin kesällä. Myös kotiteatterimme sijaitsee samoissa tiloissa, hieman ruman näköinen musta televisio nurkassa, mutta se on ihan oleellinen kapistus että isäntä viihtyy sohvalla vaakatasossa ja että lapset näkevät aamulla lastenohjelmia. Ja sitten kuva kartanomme toisesta kerroksesta, jossa sijaitsevat makuutilat...Tämä kunnostamani vanha lipasto toimii vaatehuoneenamme. :)

Täytyy räpsiä kameralla vielä lisää kuvia mökistä mutta tässä nyt muutama näin aluksi . Toivotaan että kelit jatkuvat yhtä helteisesti! Aurinkoista loppuviikkoa!


"Älä koskaan luovu siitä, että kohdattuaan sinut
ihminen on onnellisempi kuin ennen sitä."
-Äiti Teresa-

6 kommenttia:

 1. Nyt tosiaan tuntuu että se kesä vihdoin on täällä, harvoin sitä näin kauan saa odotella. Onpa kaunista teidän mökissä! Ja nuo kotkottavat kaverit on kyllä mainioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja kanaset on kyllä hauskoja :) .

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia Päivi! Kävin vilkaisemassa ihanaa elämää lampaiden kanssa, täytyy katsoa ajan kanssa kunnolla että kerkee lukea kaikki :) .

   Poista
 3. Kaunis kartano teillä :)
  Nuo kanaset ovat kyllä sellaisia epeleitä että sisällekin seuraavat jos ei ovea sulje ;)
  Siskoni kanat ja kukot seuraavat ihan joka paikkaan. Jokunen on jopa "sylikana" :)
  Mukavaa sunnuntaita sinulle !
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Erica ja kiitoksia! Voi sanoa että meidän mökissä ollaan lähekkäin :).

   Kiitoksia samoin sinulle!

   Poista