maanantai 30. heinäkuuta 2012

Lomalaisen elämää


Tänään  alkoi itselläni työt mutta silti tuntuu kuin loma vain jatkuisi. Mökillä edelleen asustellaan, vielä tämä viikko ainakin, ehkä kaksikin. Loma meni täysin järvessä polskutellen, ulkona möyrien, savusaunaa lämmittäessä, kirjoja lukien ja tietenkin hyvin syöden ;) .
Kukkia tuli ihailtua loman aikana myös, tässä ihan vaan pari otosta.

Malvaa savusaunan edessä.

Pohjantähti- köynnöruusu kipuaa ladon seiniä pitkin.

Parhaimpia teatteri-esityksiä tarjosivat kanat ja Kaarlo. En olisi ikinä uskonut että kanaset ovat niin seurallisia ja hauskoja otuksia. Aamulla kun päästää pihalle niin juoksujalkaa tulevat perässä terassille saakka ja muutenkin seuraavat minua joka paikkaan. Ja hauskaa katsottavaa on myös Kaarlon "kukkoilu" , kun se komentaa tyttöjä ruotuun ja ohjaa heitä oikeisiin paikkoihin. Siellä on isäntä talossa :) .

Kuvissa esiintyy vain kolme kanaa, neljäs, Helmi-kana on hautomassa tipuja. Läpivalaisun jälkeen kolmessa munassa näin "eloa" , viikon päästä pitäisi odotella sitten kuoriutumista. Toivotaan että sieltä tulisi niitä tipusia, ettei Helmi ole ihan turhaan kököttänyt pesässään. 

Kaarlo ja Varpu.Pihka ja Kake :).Kaisla.


Pari kuvaa kesän parhaimmasta hommasta, uimisesta. Tai nämä kuvat on otettu vesipetojen veteen juoksemisesta, hieman ennen varsinaista uintia.
" Kesä on koti auringon, helle on sen serkku.
Oi tätä aikaa ihanaa, on jäätelö kaikkien herkku.
Kesällä voi uida loiskauttaa, juosta rannan raitaa.
Suvituuli suukon moiskauttaa, se iloinen olla taitaa."

- Kati Söderberg - 


1 kommentti: