torstai 19. heinäkuuta 2012

Matkalaukun uusi elämä pöytänä

 Muistatteko tämän kuvan talvelta, kun olin löytänyt kaikkea jännää antikvariaatista?
 No nyt tämä matkalaukku on saanut uuden käyttötarkoituksen. Neljä ylimääräistä pöydänjalkaa saivat maalia pintaansa ja mieheni teki laukun sisälle lattaraudasta tukikehikon, johon jalat kiinnitettiin. Aika kätsy pikkupöytä, vai mitä? Meillä tämä pöytä meni makkariin, jossa se toimii läppäripöytänä ja sisään uppoaa hirmuinen määrä tärkeitä papruja (ja vähemmän tärkeitä... :) ) .
Tällainen pikkupöytä sopisi oivasti vaikka eteiseen. Olen nähnyt näitä kovakantisia matkalaukkuja käytettävän myös seinällä kaappien tapaan. Levy vahvikkeeksi taakse ja siihen hyllylevyt kiinni ja johan on näppärä ja nätti seinäkaappi vaikka vessaan. Kuka muu huomaa matkalaukun tuijottavan?.... :)

6 kommenttia:

 1. Heipä hei!
  Hieno matkalaukkupöytä!! Kivan pieni.
  Oiekin hyvää ja aurinkoista päivää sinulle
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ihan hauska siitä tuli. Ihanaa päivää sinullekin, täällä ei aurinko paista muuta kuin sisäisesti ;) !
   Halauksin Tiina

   Poista
 2. Tuopa on kiva! Ja se pojan koulupöytä on tosi hienosti tuunattu. Myös nuo opetustaulut, jollainen näkyy yhden kuvan taustalla, ovat ihania. Kieli pitkällä katselen myytäviä kouluja sillä silmällä, jos niistä saisi ostaa pois muutaman wanhan opetustaulun, mutta vielä ei ole tärpännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Nuo opetustaulut on muuten edelleen laittamatta seinälle, ovat menossa sinne pojan huoneeseen. Ehkäpä laittelen ne seinälle tässä piakkoin... Jotenkin kaikki hommat ovat vain venyneet kotona.

   Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 3. Seinäkaappeina minäkin telkkarissa yms matkalaukkuja nähnyt, mutta pöytänä en vielä kertaakaan. Mahti idea! :)

  Kyllä, se tuijottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   hyvä että se muistakin näyttää siltä että se tuijottaa :) . Löysin tien sinunkin blogiisi, todella kiva! Täytyy lukea se kunnolla läpi :)

   Poista