perjantai 4. toukokuuta 2012

Kanat kotona

No niin se vain koitti tämäkin päivä, että Tiinan yksi haave toteutui; kanat ovat uudessa kodissaan mökillä! Hieman jännitti kuskata autolla niitä pahvilaatikossa, koko ajan odotin että milloin sieltä pölähtää 5 lintua ulos. Mutta hyvin meni ja enkä karkuuttanutkaan yhtään :) .

Ensiksi on pari rakennuskuvaa, kuvat on otettu vappupäivänä ja pitihän se vetäistä elämäni ensimmäistä kertaa opiskeluajan haalarit ylle, niin kuin muillakin... Minulla ne saivat vaan ihan uutta väriä kalkista kun kalkitsin seiniä. Harkitsin vielä että laitanko yo-lakin päähäni kun piti pää suojata kalkkivedeltä mutta päädyin kuitenkin valkoiseen huiviin. 


Puinen kontti saamassa uuden elämän...Ihan itse sahaamani oviaukko (ja sen se on näköinenkin... :) )


Piha näyttää melko karulta näin keväällä.
 Ja sitten muutama otos kanasista ja Kaarlo-kukosta. Pyrähtivät heti orrelle sisälle päästyään ja aika huono oli heistä saada järkeviä kuvia kun takapuoliaan vaan näyttivät.
Pesälaatikko löytyi Ylivieskan Kärkkäiseltä, ihan sattumalta. Toivottavasti se kelpaa nyt rouville...Vai pitäisiköhän siihen laittaa nätti verho eteen osittain... :D .


Kun kanaset vielä ovat tuollaisia rääpäleitä, niin tähän perjantain kunniaksi sopii hyvin tiputanssi ;) . Upeeta viikonloppua kaikille! :)


4 kommenttia:

 1. hauskannäköisiä kanoja. mä kun olen luullut, että täällä Suomessa on vaan niitä valko-punaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ria, :D ,onhan niitä vaikka mitä värejä ja vaikka minkä näköisiä. Munanettiin kun menee niin sieltä löytyy paljon kuvia :) . Nämäkin tästä kasvavat oikein pyyleviksi rouviksi.
   Ihanaa viikonloppua teille! :)

   Poista
 2. Kauniin värisiä kanasia. :) Ja komea kukko kasvamassa Kaarlosta. Ja onnea alkavasta kanallisen elämästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anu!
   Nyt se on sitä ensimmäisen munan odottelua ;) !

   Aurinkoisin terkuin Tiina

   Poista