tiistai 22. toukokuuta 2012

Kasvihuone valmiina -vihdoinkin!

Pöööö!! :) Olen taas täällä ruudun takana . Toukokuu on ollut melkoista vilskettä ja vipinää, päivät töissä ja illat mökillä urakoimassa. Eipä ole paljon kerennyt blogia päivittelemään vaikka asiaa olisi ollut paljon. Tänään otin sitten kameran mökille mukaan ja sain jopa napsastua muutaman kuvan viimeisimmästä urakastani, kasvihuoneesta.

He ketkä ovat koonneet joskus kennolevykasvihuoneita, niin tietävät ettei se käy ihan helposti ja ilman ongelmia...Kaiken tappelun ja tuskan jälkeen kasvihuone on vihdoin valmiina ja kasvit sisällä.  :)
 Eipäs tullut taimia laskettua kovin tarkkaan, tomaatteja on jotain 14 , paprikoita 4  ja kurkkuja 5 kappaletta. Lisäksi penkkien väleissä kasvaa yrttejä, mm. basilikaa, persiljaa, korianteria yms..


Laudat ovat vanhoja savusaunan kuistinpuita jotka olivat toiselta puolelta täysin mustat noesta. Tuskin nämä kuitenkaan kestää tätä yhtä kesää pidempään, ajatuksena onkin ensi kesälle tehdä tiileistä reunat ja käytävä.


Ihanaa, paprikat kukkivat jo ja tomaatitkin ovat juuri aukaisemassa nuppujaan!

Kasvimaata olen myös laittanut, mutta kuvia en sitten huomannut räpsäistä. Tosin, nythän siinä on kaikki vasta mustaa multaa :D . Tällä viikolla pitäisi saada tehtyä kanoille tarha, että pääsevät pihalle. Vielä eivät ole munineet, nyt rupeavat olemaan siinä iässä, että ihan milloin vain voi muna löytyä....

Iloista toukokuista viikkoa teille kaikille! 

"Kauan kesti ymmärtää
kuinka helppoa on maailmaa parantaa;
Että jotakin muistaa ja jotakin unohtaa,
että hymyilee lapsen lailla,
eikä pelkää rakastaa."


Tommy Tabermann


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti