sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tulvii pohjanmaa

Onpas ollut vauhdikas viikko! Ja näyttää siltä että ensi viikolle on luvassa vielä enemmän vauhtia... :) 

Tällä viikolla olen yrittänyt rakennella kanasille jonkinlaista kesäkoppia sellaisesta isosta puisesta laatikosta. Mutta täytyy sanoa, että rakentaminen ja minun aivot eivät aivan kohtaa toisiaan...Hirveän vaikeita yksinkertaisiltakin tuntuvat asiat. Luulin osaavani tehdä sen itse, mutta kyllä minun piti  pyytää siihen apua isännältä . Laittelen ehkä joskus kuvia siitä...tai sitten en . :D Ensi viikolla olisi tarkoitus saada kömmänä siihen kuntoon että voisin hakea kanaset kotiin.

Alla kuva raksakaveristani, pieni ja utelias myyrä. Pyöri jaloissa jo siihen malliin, että piti jo hieman väistellä.
Tässäpä teille kuvia tulvivasta pohjanmaasta, otin ne tänään ilta-ajelulla. Nämä ovat ihan normaaleja viljelyspeltoja,  jotka tulvavesi on vallannut. Tällä hetkellä muistuttavat enemmän järviä kuin peltoja...

Nuo valkoiset pisteet ovat joutsenia.

Kylläpäs oli kiva huomata että on tullut uusia lukijoita sivuilleni! Kiitoksia, tervetuloa ja toivottavasti viihdytte ;) !

Nyt ei tulekaan mitään fiksua (tai vähemmän fiksua) aforismia vaan musiikkiclippi. Ja kukas muu se voisi olla kuin Janne Tulkki ja Tulvii Pohjanmaa. :)

2 kommenttia:

 1. Jopas on pelto hieman kostean oloinen :)
  Missä näin "komea" tulva on? Meillä nivalassa ei ilmeisestikkään ihmeempiä tulivia ole ollut.. Perus paikat kierretty ja "pettymyksiä" ovat olleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,
   kyllähän nuo jo järvistä menevät :) . Ja tulvat ovat Reisjärvellä.

   Aurinkoisin terveisin
   Tiina

   Poista