tiistai 24. huhtikuuta 2012

Suloiset kanaseni

En ole nähnyt kanojani pitkään aikaan, olisikohan yli kuukausi kun viimeksi näin ne. Tänään sain kanojen kasvattajalta Satulta kuvan kanoistani ja kukostani. Voi vitsit kun ovat kasvaneet!! Ovat kyllä edelleen aika rääpäleitä mutta isompia kuin viimeksi . Aivan ihania <3 . 

Mutta mutta, Pihka-neiti taitaa olla tuo oikeassa laidassa, Kaarlo-kukon kyllä tunnistaa mutta ketkäs näistä olivat Kaisla ja Helmi?....Ja sitten se yksi nimetön vielä. Ehdottakaapas nimeä , minusta näyttää että se nimetön on juuri tämä edessä oleva. 

Upeat värit ovat kanoissa ja tuosta kukosta tulee todella komea! Kyllä kelpaa kanasten olla kun on kunnon isäntä talossa :D . 

Niin ja nämä kanat ovat alhon kantaa ja niiden kasvattaja sijaitsee Sievissä  Hakamaan tilalla  . Sieltä voi tiedustella jos haluaa itselleen munia ,tipuja tai kanoja.

Tänään pääsin vihdoin värkkäämään kesäkanalaa kotkottimille. Haaveissa olisi että viikon sisään saisi kanaset jo kotiin. Kun vaan kelit muuttuisivat paremmiksi.
"Jos ihmiset rakastaisivat toisiaan yhtä paljon kuin koiriaan, 
maailma olisi paratiisi." 
-James Douglas-4 kommenttia:

 1. Siskollani taitaa olla samaa rotua olevia kanoja ja kukkoja. Kukoilla aivan mahtavat värit sulissa.
  Ja mikä parasta omissa kanoissa varsinkin jos saavat juoksennella vapaine on se että munan keltuainen todellakin on keltainen ja sitäpaitsi maistuvat paremmalta kun kaupan munat.
  Oi voi tuo nimen antaminen...minulla todellahuono mielikuvitus. Ei muuta nimeä tule mielen kuin Roosa
  Oikein mukavaa illanjatkoa.
  Ja Kiitos mielipiteestäsi koskien sitä ompelukone pöytä projektiani :)
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Moikka!mahtavan värisiä kanoja! huomasin just että meillä on muutakin yhteistä kun kesän juhlien suunnittelu..ihanat kanat :)meillä on kiuruvetisiä kanoja kolme+kukko ja äitienpäivänä toiv.lisää kun kanaemo hautoo :)..hmm..miten olisi Klaara kanalle nimeksi!

  Terv. Pia R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun täytyy tulla katsomaan sinun kiuruvetisiä! Tiedä vaikka innostun niistäkin :) .

   Poista
 3. Kiitoksia ehdotuksista, lisää saisi tulla. Nyt on tullut Roosa, Klaara, Ulpukka, Usva ja jajaja...en enää muista mitä muita ehdotuksia olen saanut . :)

  VastaaPoista