lauantai 20. lokakuuta 2012

Syysloma

Hiphei ja hurraa. Kun viime lauantain päivitys näyttää olleen laiska, niin tämä lauantai onkin ollut kaikkea muuta kuin laiska. Koko viikko on ollut yhtä touhua täynnä, päivät töissä, illat maalaten tai lapsia kuskaten harrastuksiin yms yms. Nyt alkoikin syysloma ja virtaa riittää. Tänään aamu alkoi siivouksella, sitten maalasin taas, lähdin lasten kanssa mökille isännän ollessa hirvimetsällä ja möksällä nautimme upeasta kelistä ja siivosin kanalan tyhjäksi, tein syyshommia kaikenlaisia ja sitten pelastin isännän veneenkin järvestä...

Elias halusi myös valokuvata ja hän otti kuvia noin 150 ja minä noin parikymmentä :D . Oli hauskaa katsoa pojan ottamia kuvia nopeasti, niistä näki liikkeet hyvin :). Poika oli ottanut minusta mm. 20 sellaista kuvaa, missä laitan hiuksia kiinni ponnarille, aivan kuin olisi videota katsonut kun selasin kuvia :).


Kanalan tyhjennys käynnissä. 



Tässä Elias on kuvannut hiusteni laittoa. Taitaa olla pikkumiehessä valokuvaajan  vikaa? :)






Tämän näköisenä odotti isännän vene rannalla. Siinä muuten oli tulppa paikallaan, vettä on vaan satanut aivan hirveästi. Ajattelin, että jätän koko paatin siihen mutta ikäväähän se olisi, jos se olisi tuohon jäätynyt. Hirmuisesti lapiointia ämpärillä ja sitten mahdotonta vetämistä, ärjyntää ja tuskan hikeä ja sitten.....





....Sainpas sen kuiville. Likainenhan se oli, mutta sen pesuhomman jätän kyllä miehelle ;) .



Syklaamit kukkivat vielä upeasti mökillä. 


Pullahetki auringonpaisteessa.







Muistatteko kun elokuussa kirjoitin blogiini Matkakuumetta -päivityksen? No, reissukohde on nyt selvillä, huomenna pakkaamme hieman tavaroita ja lähdemme Liettuaan Kaunasiin! Olemme viisi yötä kohteessa ja mielenkiinnolla odotan. Ehdottomia vierailukäyntejä ovat mm. juutalaisten keskitysleiri, eläintarha (josta kuulemma voi ostaa jopa eläimiä itselleen! Mietin että tarvitsisikohan sitä kolmannen pikku apinan meidän perheeseen :D ), eläintieteellinen museo, vanha köysirata ja tietenkin monet, monet kaupat . Laittelen kuvia ensi viikonloppuna reissustamme ja niistä toteutuneista retkikohteistamme. Siihen asti toivottelen ihanaa viikkoa teille kaikille!

Ps. Tänään olen voittanut ensimmäistä kertaa blogiarvonnassa! Jihaa, Mehtäemäntä blogissaan Mehtäpirtti arpoi ihania tuotteita ja minua lykästi. Tästä innostuneena taidan itsekin järjestää arvonnan syysloman jälkeen, pitäähän hyvä laittaa kiertämään. :)



"Portaita ylös, välillä vähän alas
ja välillä tasanteelle. Välillä
harppoen, hiipien tai kontaten.
Sama se, kunhan suunta on oikea."


-MarLeena Ansio-

1 kommentti: