maanantai 20. elokuuta 2012

Vanha rottinkituoli löysi paikkansa

 Alkukesästä laitoin postauksen vanhasta rottinkituolista (löytyy täältä ) , mietin minne sen sijoittaisin mökillämme ja vein sen kasvihuoneen eteen rakentamalleni "terassille". Siinä se on sitten ollut koko kesän ja se on sille täydellinen paikka. Kestää sateet ja auringon paahteen.  Ensi kesänä kun muokkaan maaston kasvihuoneen ympäriltä ja laitan kasvimaita siihen,  niin onhan siinä mukava istuskella sitten.:)


Kuten huomaatte, melkoinen viidakko tuolla pienessä kasvihuoneessa...

Tässä kuva viidakosta lähempää. Ovensuusta ei meinannut saada kunnon kuvaa kun tomaattien varret tunkivat kameran eteen.

 Hyvää alkuviikkoa!

-Tiina

Kun me todella tiedämme, että elämä on vaikeaa — todella ymmärrämme ja hyväksymme sen — niin elämä ei enää olekaan vaikeaa.

— M. Scott Peck, Rakkauden psykologia


4 kommenttia:

 1. Onpa todella, todella kaunis vanha korituoli;) Voisiko olla, että tuoli olisi menneisyydessä ollut kiikkutuoli? Tuli vai mieleen, kun luin tuota aikaisempaa postaustasi, kun olit aprikoinut tuolin menneisyyttä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sinäpäs se sanoit! Todellakin se on voinut olla kiikkutuoli aikoinaan, siitä on nimittäin jalkoja katkottu ja on tosi matala. Täytyykin googlailla vanhojen rottinki-kiikkutuolien kuvia... Kiitos! :)

   Poista
 2. Heipati hei taas! Ja iso kiitos tunnustuksesta :o)Tuollainen rottinkituoli on aivan mahtava. Tuossa meinaan on pitkä ja korkea tuo selkänoja, joka on selälle mahtava homma. Ja tekeehän se toki tuolista massiivisen ja hienon näköisen. Ihastelin myös tuota monogrammia tyynyliinassa. Metsästelen parhaillaan sieltä ja täältä wanhoja pitsilakanoita ihan käyttöön tarkoitettuna. Ostimme meinaan mankelin ja elämä ei sen jälkeen enää ole ollut entisensä. Olen altistunut akuuttiin mankeliaitis maniaan ;oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei! :)

   Ja kiitoksia :) . Tuo tyynyliina on aika vanha, olisikohan 40-luvulta. Äitini löysi niitä 6 kappaletta kirpputorilta ja niissä kaikissa on upeat käsin virkatut pitsit ja sitten kirjaillut nimikirjaimet.

   Vai mankelimania iskenyt ;) . Se oli hienon näköinen mankeli, kävin katsomassa blogistasi. Joskus kun on itsellä kodissa niin paljon tilaa niin täytyy kans kyseinen laite hankkia.

   Poista