sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Lorvikatarri


Viikko on mennyt taas viime postauksesta ja en tiedä mihin meni kaikki päivät kun tuntuu ettei mitään järkevää ole saanut aikaiseksi. Projekteja olisi mielessä kymmeniä ja työn alla muutama, mutta nyt on aika mennyt johonkin ihan muuhun kuin projektien tekemisiin. Ehkäpä jopa laiskotteluun....(siis minäkö? Ei ikinä...) . Jospa ensi viikko olisi reippaampi :). Blogin pitämisessä on se varjopuoli, että jos ei ole hirmuisesti postattavaa niin tulee huono omatunto kun näkee teidän lukijoiden käyneen sivuilla.

Aivan ihanaa on se, että blogin postauksia luetaan eniten Suomessa, sitten Venäjällä, Saksassa, Yhdysvalloissa, Kreikassa, Italiassa, Ruotsissa, Kanadassa, Virossa ja Egyptissä. Vierailijoita käy muistakin maista, mutta näistä eniten. Kiitoksia siitä teille! :)

Tulevalla viikolla olisi tarkoitus saada toteutettua muutama idea ja kokeilla jotain uusia juttujakin. Ai muuten hei, te jotka harkitsette istuttavanne kesälle tomaattia tms., niin olisi korkea aika jo tilata siemenet. Maaliskuun alussa on nouseva kuu, jolloin on oikea aika istuttaa (ja vaihtaa mullat) , seuraava menee maaliskuun loppuun ja voi mennä istutus sitten myöhään.
Greetings from behind the camera! :)"Iloitsen siitä, että olen ymmärtänyt kaksi asiaa.
Että vain murrettu leipä on kokonainen leipä.
Ja että onnea voi vain jakaa."

-Tommy Tabermann

2 kommenttia:

 1. Oikein hyvää sunnuntaita täältä lumen keskeltä.
  Huomenna vuorokaudeksi pois kaikesta lumihommista. Alkaa jo ahdistamaan tuo lumen määrä kun ei enään tiedä mihin sitä pihallansa laittaisi. Mutta hei kohti kevättä mennään pikkuhiljaa ;). Istutukset on jo suunniteltu ja hommat aloitettu :)
  Terkkuja Erica

  VastaaPoista
 2. Hei Erica ja kiitoksia samoin! :)
  Hienoa että muillakin on jo ajatukset kesässä ja istutuksissa. Itse tarvitsisin varmaan jonkinlaista ideariihtä miettimään yhden ison kukkapenkin suunnittelussa mökille.

  Itselläni on kans siemenpusseja jo laatikossa valmiina, pitää vaan malttaa vielä odottaa puolitoista viikkoa ennen kuin voi aloittaa. :)

  Ihanaa risteilyä sinulle ja pojille! Siinä saa hieman irtiottoa arjesta ja kotihommista :).

  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  Terkuin Tiina

  VastaaPoista