perjantai 16. marraskuuta 2012

Heips! Minä rupesin muokkailemaan hieman sivujani kun nyt kerrankin satuin istumaan koneella hieman pidemmän aikaa... :D . Minä, joka en ole mikään mahdoton nörtti näiden koneiden kanssa, niin osasin tehdä välilehden blogiin ja sieltä löytyy nyt melkein kaikista projekteista, jotka ovat päätyneet blogiin, niin ennen ja jälkeen kuvat. Käykääs kurkkaamassa. 

Olen miettinyt arvontaa. Taidan sunnuntaille laittaa arvonnan pystyyn, hieman mietiskelen, että mitä te bloggaajat ja blogien lukijat haluaisitte voittaa arvonnassa....hmm...Jotain vanhaa sen täytyy olla....ja blogini nimikinhän sen kertoo että pitsiäkin siinä pitää olla......katsotaanpa jos keksin jotain kivaa :) . 

Tämä viikko on mennyt taas vauhdilla. Olen saanut alakerran maalattua kodistamme (aina myöhään iltaisin, kun lapset ovat menneet nukkumaan, on tela ja pensseli alkaneet heilua... ) ja enään ei ole kuin portaikkotila maalaamatta.Hip hei ja hurraa. Pääsen sitten käsiksi huonekaluihin, koska kun maalaa seinät, niin olen joutunut jo verhot vaihtamaan ja nyt täytyy maalata ruokapöydän tuolit kaikki, tv-taso, arkkupöytä (jos se isäntä vaan luvan antaa siihen...) .....Eli projektit aina vaan laajenee. Ja tietenkin kaikki pitäisi saada valmiiksi ennen joulua. Niin ja portaathan pitää tietenkin kans maalata, mutta se onkin niin iso operaatio, että taidan jättää sen ensi kesälle. 

Olen kärsinyt tällä viikolla ikävästä. Hirmu ikävä kanoja. Tässäpä heistä kuva viime kesältä (ei kyllä yhtään ainakaan helpota ikävään kun katselee niiden kuvia....)
Huomenna olisi suuntana taas Pietarsaari ja siellä pääsen ystäväni luona todennäköisesti taas telan ja pensselin varteen, olisi vuorossa keittiön maalausta :). Olen muuten kirjoittanut jo pukille, ainoa mitä toivon lahjaksi on laadukkaita pensseleitä (niitä tarvitsee aina tuunausprojekteissa), suklaata ja Lorna Byrnen uusin kirja. Kaikki muu on extraa ;-) .

Pirteää viikonloppua! 

-Tiina

"Why compare yourself with others?
No one in the entire world cand do a better job
of being you than you."
-Author unknown-2 kommenttia:

 1. Toivottavasti pukki tuo sinulle toivomasi joululahjat.
  Oikein ihastuttavaa viikonloppua<3
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Erica :) . Viikonloppu olikin oikein mukava,Kokkolassakin tuli pyörähdettyä (etkös sinä vaikutakin sielläpäin ? ;) ) . Mutta vanhassa kaupungissa en kerinnyt kävelemään, vaikka se oli ajatuksena. Maybe next time... Upeaa alkavaa viikkoa!

   Poista