keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tytön pöytä decoupage-tekniikalla


Olen etsinyt lapsille heidän huoneisiin vanhoja pöytiä, mutta sopivia ei ole vielä löytynyt nettikaupoista tai kirppareilta. Tytön huoneeseen toin väliaikaisesti tällaisen minun vanhan koulupöydän, joka toimi kymmenisen vuotta appiukkoni maalauspöytänä. Ulkomuoto tylsä ja aika hirveä ja mietin, että mitä kummaa sitä keksisi. Laittaisinko maalia vai päällystäisinkö jollakin.


Before


Tilasin Ihan Pieni Putiikki -nettikaupasta käsinpainettua lahjapaperia ja lantrasin hieman liimaa ohuemmaksi ja liimasin paperit pöydän pintaan. Tuli väriä ja kuvioita! Sitten lakkasin venelakalla päälle kun liima oli kuivunut. Tämä pöytä kestää nyt katseita siihen asti kunnes löydän jonkun todella vanhan. Ja tämän kanssa ei tarvitse pelätä vaikka 4-vuotias keksisi taiteilla itse pintaa tussilla...After
Etsi Tiina... :)


Kun siivosin anoppilassa pöytäni kätköjä, niin sieltä löytyi maalaustarvikkeiden seasta kolme kivaa lyijykynäluonnosta tytöstä ja hevosesta. Appeni oli ne joskus piirrellyt ja laittanut laatikkoon. Minä leikkasin ne paperista irti, laitoin mustan taustan ja kehyksiin. Niistä tuli kiva kolmen kuvan sarja. Ja sopivat hyvin tytön huoneeseen.

Lelut pysyvät järjestyksessä kunnon lelulaatikoissa (tai yritys on ainakin hyvä...).

Nothing will change until everything changes.

Mikään ei muutu ennen kuin kaikki muuttuu.

-Erno Paasilinna-

1 kommentti:

  1. Hei! Tämä on aivan loistava idea! Pakko toteuttaa myös itse, kun 3,5vuotias tytär jo tarvisi oman pöydän ja laatikot aarteilleen. Nyt kun vielä löytäisin pöydän ja osaisin valita paperit! Muistatko, kuinka monta arkkia paperia tarvitsit? Kiitos loistavasta ideasta!!

    VastaaPoista