torstai 7. heinäkuuta 2011

Hiljaisia kesäiltoja

Ensimmäistä tekstiäni tähän blogiini on hankala aloittaa. Kyseessähän on julkinen päiväkirja. En oikein tiedä mistä aloittaisin, laittaisinko kurkistuksia menneisyyteeni vai katsotaanko pelkästään tulevaan? Ehkä katsotaan hieman taaksekin päin mutta pyrin enemmän pysymään tässä hetkessä.

Toivoisin että jos eksyt näille sivuilleni niin jättäisit välillä kommenttia tänne. Tervetuloa kurkistamaan elämääni :) .

Eilen illalla olin pienellä kävelyllä ja ihastelin näitä upeita maisemia ja tuoksuja mitkä meitä ympäröi. Tuoksut olivat todella voimakkaat, kuin sateen jälkeen ja aurinko ennen laskemistaan värjäsi puunrungot liekkeihin. Oli hiljaista. Oli hyvä olla.


Vain minä, mökkitie ja kukkivat horsmat.
Pakko kertoa kun meidän mökillä on tällä viikolla vieraillut joku karvatassu. Maanantaina päivällä meidän ollessa töissä joku varas oli käynyt popsimassa pöydälle kuivahtaneet suklaakakun palaset ja keksit parempiin suihin. Kun saavuin lasten kanssa mökille niin ihmettelin että kuka oli nukkunut mökin takana heinissä ja luulin että kauriit ovat olleet siinä päivälevolla. Painauma-alue oli iso, se ei edes mahtunut tähän kuvaan kunnolla.


Sitten kun saavuin mökin terassille niin ihmettelin miksi matot ovat hieman syltyssä ja kesähuoneessa ruokapöydältä oli lentänyt kirja lattialle jossa oli hampaiden jäljet, talouspaperirulla lattialla ja kakkulautanen tuolilla. Terassilattialla oli sitten rasvaisia mussutusjälkiä molemminpuolin pöytää. Tämä herkkusuu oli niin rasvassa sitten että kun se lähti tallustamaan sieltä pois niin terassille oli jäänyt myös tassun jälkiä. Tämä oli ainoa selkeä kuva tassusta. Jäljestä päätellen voisi arvella että kyseessä oli ahma. Myös musta karva kakkulautasella kertoisi sen puolesta.


Tämä kaveri oli löytänyt myös puiset grillauspihdit....siis entiset pihdit!


Noh, toivotaan ettei se enää meille eksyisi kylään. Mutta suklaakakkua olen varannut pakkaseen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti